gregal

Problemes? Solucions. Neix Gregal

Gregal som un equip especialitzat en mirar la comunicació de forma integral i adaptar-nos a les necessitats de cada client. Ens dedicam a donar un servei complet de comunciació a entitats i empreses. Volem solucionar-te la comunicació, posar-t’ho fàcil.

Ho podem fer tot i, si no podem, cercarem qualcú que pugui i ho gestionarem perquè tu no t’hagis de preocupar de res. Des d’assessoria en comunicació, fins a pàgines web; des de vídeo en streaming o sessions de fotografia, fins a notes de premsa i campanyes a mitjans. Com deim, t’escoltam i treballam en la teva comunicació de forma integral.

Vull explicar-vos exactament com ha anat això i per què som aquí, però primer m’hauria de presentar. El meu nom és Jaume Ribas, som periodista i tenc 26 anys. Som la meitat de Gregal, juntament amb el meu soci, company i amic Toni Ferragut. Ell és també periodista i, a més, és comunciador audiovisual. És d’Artà, va néixer a finals del 95 i, a més de feiner, és molt, molt, molt ciclista. No xerra de res més!

Que tens un restaurant i vols renovar la carta? Cap problema! Gregal t’ajudarà a pensar els noms dels plats, dissenyarà les cartes en paper, les posarà a la web amb un nou disseny, farà el sistema de codi QR per consultar-la des del mòbil, farà les fotos als plats i gestionarà les xarxes socials perquè tot arribi bé als clients i augmentin al màxim les reserves i les comandes. Ei, i si fa falta, enviam l’amo del restaurant a explicar-ho a la ràdio o posam anuncis a la premsa! Ens volem dedicar a això: a solucionar problemes i a donar un servei de comunicació 360.

La pandèmia obliga tothom a adaptar-se

La pandèmia ha accelerat una tendència que ja era anterior i molt forta. En el món d’avui en dia, els serveis de comunciació són bàsics per a qualsevol organització o empresa. Comunicar bé ha esdevengut tan important com dur una bona comptabilitat o tenir bons proveïdors. És una d’aquelles coses que ningú podrà deixar de fer si vol adaptar-se i tenir èxit en l’actual entorn. Som conscients que moltes empreses optaran per externalitzar aquest servei, i per això hi som nosaltres.

Volem donar un servei proper, adaptat i, sempre que pugui ser, barat! Estam preparats per fer-ho perquè tenim tots dos tant els coneixements com l’experiència. Hem fet de tot, des de muntar una web amb només dos o tres dies, fins a escriure discursos per a polítics, muntar una campanya d’insersions a la premsa o guanyar concursos de vídeo. Som aquí per això, perquè ens apassiona aquesta feina i saber fer-la. Hem nascut per ajudar-vos.